0
0
0

Функціональний трейнер T4F жорсткий двощелепний колір білий

Відгуки:
(0)
1 800 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Жорсткість: Жорсткий
За віком: Для дорослих ( від 16 років)
Розмір: Розмір середній

Трейнер фінішний T4F ретенційний – функціональний трейнер

  • Безпосередній ретенційний апарат, який використовується відразу після ортодонтичного лікування на незнімної апаратури;
  • Припасування за мінімальний час;
  • Можливо повторне зміна форми;
  • Трейнер, коригувальний міофункціональна звички;
  • Універсальний розмір для всіх пацієнтів, відсутність витрат на лабораторію.

    Безпосередній ретенційний апарат , який використовується відразу після зняття механічно-діючої апаратури. Функціональний трейнер може бути встановлений з ідеальною ретенцией відразу після зняття механічно-діючої апаратури. Розігрівається в киплячій воді протягом 1 хвилини, потім остигає 10 секунд і одягається на зуби.

    Пацієнт повинен максимально сильно стиснути зуби. У той же час мова впирається в небо, його кінчик стосується "язичка", за допомогою губ створюється вакуум. Через 20 секунд Трейнер T4F виймається з рота і остаточно остуджують у холодній воде.

    Ви отримуєте ретейнер / позиционер, який по-перше використовується після корекцій II класу, а також якщо ще залишилися вимагають коректування міофункціональна звички, такі як прокладання язика, неправильний спосіб ковтання, ротовий дихання, і т.д.

    Не потрібно лабораторного виготовлення або коригування. Для припасування потрібно навіть менший час, ніж зняття зліпка. При необхідності може бути використаний многократно.

    Активний позиционер в разі незначних зрушень

    Використовуючи здатність апарату багаторазово змінювати форму, його можна використовувати для незначних корекцій. Зняти верхній і нижній зліпки, провести коригування зубних рядів на моделях. Надати фінішному трейнера необхідну форму використовуючи його як позиционер на артикуляційних моделях. Можна повторно використовувати той же самий Функціональний трейнер, якщо вам потрібно довгострокова корекція в кілька етапів. Функціональний трейнер також позитивно впливає при корекціях, оскільки він позбавляє від шкідливих міофункціональна звичок, що перешкоджають успішному ортодонтичного леченію.

    Теги: Функциональный трейнер T4F жёсткий двухчелюстной цвет белый

Характеристики
Характеристики
Жорсткість Жорсткий
За віком Для дорослих ( від 16 років)
Розмір Розмір середній
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.