0
0
0

Система Myobrace A3 для дорослих розмір середній колір фіолетовий

Відгуки:
(0)
1 800 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Жорсткість: Жорсткий
За віком: Для дорослих ( від 16 років)
Розмір: Розмір середній

Myobrace A3
Апарати для взрослих  Myobrace for Adults ™ призначені для корекції шкідливих міофункціональна звичок і одночасного лікування порушень розвитку щелеп. Для кожного з трьох етапів лікування використовується певна модель аппарата.  A3   призначений для завершального етапу вирівнювання зубних рядів і ретенції. Порожній "маркерний" язичок служить для навчання правильному положенню мови і корекцію шкідливих звичок. Аппарат  A3  випускається в двох розмірах (стандартний і великий) .

Компанія  MRC  стала лідером в області розробки систем корекції міофункіцональних проблем у дітей, довівши ефективність методів ортодонтичної корекції без застосування брекетів. Таке лікування також сприяє поліпшенню розвитку лицьового скелета дитини. Основа метода  MRC   - корекції положення і функції мови, а також нормалізація носового дихання і тренування правильної роботи періоральної мускулатури.

Система аппаратов  Myobrace ® ефективно тренує мову приймати правильне положення в куполі неба, дозволяє перебудувати роботу періоральної мускулатури, а також виявляє легку компенсаційна вплив на зубні ряди. Апарати A3 слід носити протягом 1-2 години щодня, а також всю ніч під час сну, слідуючи простий покрокової інструкції: • Губи завжди повинні бути зімкнуті, якщо ви не говорите. • Дихати необхідно через ніс - завдяки цьому нормалізується розвиток верхньої і нижньої щелеп, а також формування правильного прикусу. • При ковтанні губи не повинні напружуватися - це важливо для правильного положення різців. 


 Догляд за апаратом Myobrace A3: Апарат A3 необхідно промивати в теплій проточній воді після кожного використання. Для ретельного очищення всіх апаратів MRC бажано два рази в тиждень використовувати розчинні таблетки Myoclean ™ .

Характеристики
Характеристики
Жорсткість Жорсткий
За віком Для дорослих ( від 16 років)
Розмір Розмір середній
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.