0
0
0

Система Myobrace i-3N для корекції третього класу розмір маленький колір жовтий

Відгуки:
(0)
1 800 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Жорсткість: М'який
Розмір: Розмір маленький

Функціонально-діючі апарати "I-3™" для корекції аномалій IIIкласса   i-3N

Серія аппаратов  Myobrace I-3 ™   призначена для корекції шкідливих міофункціональна звичок і запобігання надмірного росту нижньої щелепи - саме з цими проблемами найчастіше стикаються пацієнти з аномаліями III класу. Аппарат  Myobrace I-3 ™   найбільш ефективний, поки у дитини ще не прорізалися постійні зуби (5-8 років), і випускається в трьох розмірах. Аппарат  i-3N  призначений для корекції шкідливих міофункціональна звичок. Модель виготовлена ​​з гнучкого силікону і легко адаптується до будь-якої деформації зубних рядів і порушень прикусу. Гнучкість матеріалу забезпечує хорошу ретенцию апарату при його нічному використанні. Аппарат  i-3N   випускається в трьох розмірах і двох кольорах (жовтий і прозорий) .

Компанія  MRC   стала лідером в області розробки систем корекції міофункіцональних проблем у дітей, довівши ефективність методів ортодонтичної корекції без застосування брекетів. Таке лікування також сприяє поліпшенню розвитку лицьового скелета дитини. Основа метода  MRC   - корекції положення і функції мови, а також нормалізація носового дихання і тренування правильної роботи періоральної мускулатури.

Система апаратів   Myobrace ® ефективно тренує мову приймати правильне положення в куполі неба, дозволяє перебудувати роботу періоральної мускулатури, а також виявляє легку компенсаційна вплив на зубні ряди.

Відбір пацієнтів
i-3N ® призначений для лікування дітей віком 5-8 років в пізньому молочному і ранньому змінному прикусі з аномаліями III класу. Його конструкція сприяє попередженню надмірного розвитку нижньої щелепи шляхом корекції положення мови і усунення ротового дихання: саме ці проблеми характерні для більшості пацієнтів з аномаліями III класу. Аппарат  i-3N ® не підходить для лікування пацієнтів в постійному прікусе.

Теги: Система Myobrace i-3N для коррекции третьего класса размер маленький цвет желтый

Характеристики
Характеристики
Жорсткість М'який
Розмір Розмір маленький
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.