0
0
0

Система Myobrace J1 для дітей молодшого віку розмір великий колір рожевий

Відгуки:
(0)
1 800 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Жорсткість: М'який
За віком: Для дітей (3-5 років)
Розмір: Розмір великий

Myobrace J1
Апарат для дітей Myobrace for Juniors™ призначений для корекції шкідливих міофункціональна звичок і лікування порушень розвитку щелеп. Для кожного з трьох етапів лікування використовується певна модель апарату. J1 сприяє корекції шкідливих звичок і завдяки гнучкому силіконовому матеріалу адаптується під будь-які деформації зубної дуги і порушення прикусу. Ця модель має повітряні отвори у фронтальному і бічному відділах для тренування жувальної мускулатури в молочному прикусі. J1 випускається в двох розмірах, в рожевому і блакитному цветах.

Компанія MRC стала лідером в області розробки систем корекції міофункіцональних проблем у дітей, довівши ефективність методів ортодонтичної корекції без застосування брекетів. Таке лікування також сприяє поліпшенню розвитку лицьового скелета дитини. Основа методу MRC - корекції положення і функції мови, а також нормалізація носового дихання і тренування правильної роботи періоральної мускулатури.

Система апаратів Myobrace® ефективно тренує мову приймати правильне положення в куполі неба, дозволяє перебудувати роботу періоральної мускулатури, а також виявляє легку компенсаційна вплив на зубні ряди.

Відбір пацієнтів
Апарат Myobrace for Juniors™ найбільш ефективний для лікування дітей в молочному прикусі від трьох лет.

Теги: Система Myobrace J1 для детей младшего возраста размер большой цвет розовый

Характеристики
Характеристики
Жорсткість М'який
За віком Для дітей (3-5 років)
Розмір Розмір великий
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.