0
0
0

Система Myobrace Т3N для підлітків розмір 7

Відгуки:
(0)
1 800 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Жорсткість: М'який
За віком: Для підлітків (11-15 років)
Розмір: Розмір 7

Myobrace T3N
Аппарат  T3N  допомагає усунути шкідливі звички і завдяки гнучкості матеріалу, адаптується до будь-яких деформацій зубних рядів, що полегшує процес їх корекції. Гнучкість матеріалу сприяє кращій ретенції і комфорту для пацієнта на початку лікування. Аппарат  T3N  випускається в семи розмірах.

Компанія  MRC   стала лідером в області розробки систем корекції міофункіцональних проблем у дітей, довівши ефективність методів ортодонтичної корекції без застосування брекетів. Таке лікування також сприяє поліпшенню розвитку лицьового скелета дитини. Основа метода  MRC   - корекції положення і функції мови, а також нормалізація носового дихання і тренуванні правильної роботи періоральної мускулатури.

Система аппаратов  Myobrace ® ефективно тренує мову приймати правильне положення в куполі неба, дозволяє перебудувати роботу періоральної мускулатури, а також виявляє легку компенсаційна вплив на зубні ряди.

Відбір паціентов 
Апарати для подростков  Myobrace for Teens ™ найбільш ефективні після того, як у дитини прорізалися більшість постійних зубів (10-15 років). Апарат випускається в різних размерах.

Теги: Система Myobrace Т3N для подростков размер 7

Характеристики
Характеристики
Жорсткість М'який
За віком Для підлітків (11-15 років)
Розмір Розмір 7
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.