0
0
0

Трейнер для губ

Відгуки:
(0)
1 600 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Lip Trainer™
Шкідливі міофункціональна звички (неправильне положення мови в спокої, інфантильне ковтання і ротовий дихання) часто стають причинами зубощелепних аномалій. Їх негативний вплив на розвиток лицьового скелета може привести в майбутньому до необхідності ортодонтичного леченія.

Трейнер для губ Lip Trainer™ слід використовувати паралельно з апаратами MRC по п'ять хвилин двічі в день. Він нормалізує змикання губ, зміцнюючи і розслабляючи подбородочную м'яз, що знижує її активність при глотаніі.

Всі апарати системи Trainer™ призначені для тренування періоральної мускулатури (міофункціональна тренінг™), яка сприяє корекції аномалій прикусу і правильному зубощелепно розвитку.

Відбір пацієнтів
У деяких дітей утруднено змикання губ з- за слабкого тонусу кругового м'яза рота. Ця проблема може зберігатися і при носінні аппаратов  Trainer і Myobrace® . Трейнер для губ Lip Trainer™ може використовуватися в будь-якому віці паралельно з іншими апаратами Trainer або Myobrace® систем, він особливо ефективний при лікуванні пацієнтів з ротовим диханням, яким складно тримати рот  закритим. Його досить використовувати двічі на день по п'ять мінут.

Догляд за аппаратом  Lip Trainer™
Аппарат  Lip Trainer™   необхідно промивати в теплій проточній воді після кожного іспользованія.  Для ретельної очісткі  всіх апаратів MRC бажано два рази в тиждень використовувати розчинні таблетки Myoclean™   . 

Теги: Трейнер для губ

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.