0
0
0

Трейнер T4A для дорослих м'який розмір середній колір синій

Відгуки:
(0)
1 600 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Жорсткість: М'який
За віком: Для дорослих ( від 16 років)
Розмір: Розмір середній

T4A ®
Основна відмінність апарату для дорослих T4A™ від апарату для дітей T4K® в тому, що він створений для лікування в період постійного прікуса.  Високі борти лабіальний дуг допомагають прорізується іклами встати в ряд, а подовжені дистальні кінці створюють опору для других молярів. Поєднання дії напрямних лабіальний дуг і пружного поліуретану 2-х видів жорсткості забезпечує вирівнювання зубов.  Міофункціональна еффект™ сприяє тренінгу періоральної мускулатури і в процесі ретенції, і при корекції нескладних рецідівов.  T4A™   виробляється з поліуретану в двох варіантах: гнучкий (для початку лікування) і жорсткий (для завершального етапу) .

Аппарат  T 4 A ™ Етап 1 (початковий)
Початковий апарат T4A™ (Блакитний або прозорий)   більш еластичний, що дозволяє йому адаптуватися до деформацій зубних рядів. Слабкі сили впливають на зуби фронтального відділу для надання зубній дузі правильної форми. НачальнийT4A™   також може використовуватися в поєднанні з іншими ортодонтическими апаратами для розширення зубних дуг. Зазор, наявний в піднебінної частини верхньої дуги апарату, дозволяє надягати його поверх BWS&trade ;, і комбінувати з методом наращіванія6 Myolay™ для розширення зубних рядов.

У процесі корекції міофункціональна звичок, слабкі переривчасті сили здатні забезпечити результати вже через 3-6 місяців лікування.
 

Аппарат  T 4 A ™ Етап 1 (Завершальний)
Завершальний T4A™ (Червоний або прозорий) має ту ж конструкцію, що і початковий T4A&trade ;, але випускається з більш жорсткого матеріалу, що дозволяє активніше коректувати положення фронтальних зубів. Він застосовується після завершення етапу 1, коли для вирівнювання зубів потрібна велика сила впливу, і продовжує вирівнювати зубні ряди, коригувати виражені аномалії класу II і міофункціональна порушення. Завершающій  T4A™ сначала  можна носити 1-4 години в день, а початковий надягати на ніч. Тривалість лікування може становити від 3 до 6 місяців, не счітая  період ретенціі.

Відбір пацієнтів
Апарат T4A™   оптимальний для лікування пацієнтів 12-15 років і старше в постійному прикусі. Він також може використовуватися як міофункціональна ретейнер для пацієнтів, які віддають перевагу знімну ретенцию. Він ефективний для косметичного вирівнювання фронтальних зубів, а також при невеликих рецидивах-позволяетобойтісь без фіксації брекетов.

Теги: Трейнер T4A для взрослых мягкий размер средний цвет синий

Характеристики
Характеристики
Жорсткість М'який
За віком Для дорослих ( від 16 років)
Розмір Розмір середній
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.