0
0
0

Трейнер T4B2 для брекетів для корекції іншого класу м'який колір прозорий

Відгуки:
(0)
1 600 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Жорсткість: М'який
За віком: Для дорослих ( від 16 років)
Розмір: Розмір середній

T4B 2™
Апарат T4B2™ товщі і має більш високі бортики, ніж T4B&trade ;, що робить його більш відповідним для лікування аномалій IIкласса до і в процесі носіння незнімних ортодонтичних апаратів. Верхня канавка для брекетів і збільшена висота апарату дозволяють закріплювати його поверх брекетів для більш ефективної ретенції (прим. Перекладача – чи є тут на увазі ретенция або ж мова йде про те, що апарат буде краще триматися?). Крім того, апарат може використовуватися з нижніми брекетами. Для корекції звичок,   ведуть до аномалій прікуса  класу II,  , серед яких апарат T4B2,  виполненний  в нейтральному співвідношенні верхнього і нижнього зубного ряду \ по первому  классу.Дліна підстави трейнера розрахована на другі моляри.

Відбір пацієнтів

Трейнер T4B2™ найкраще підходить для лікування пацієнтів з незнімними брекетами і вираженою дісфукнціей м'яких тканин (наприклад, при межзубном прокладанні мови, ротової диханні і неправильному ковтанні), які мають аномалії прикусу середнього або високого ступеня тяжкості і недорозвинену верхню зубну дугу.

Апарат підходить для корекції відкритого прикусу при носінні незнімної ортодонтичної апаратури і для підвищення стабільності результатов.

Теги: Трейнер T4B2 для брекетов для коррекции второго класса мягкий цвет прозрачный

Характеристики
Характеристики
Жорсткість М'який
За віком Для дорослих ( від 16 років)
Розмір Розмір середній
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.