0
0
0

Трейнер T4K преортодонтічній для дітей м'який колір синій

Відгуки:
(0)
1 600 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Жорсткість: М'який
За віком: Для дітей (6-10 років)
Розмір: Розмір середній

Дитячий Трейнер Т4К блакитний   проводиться з м'якого гипоалергенного силікону, який володіє хорошою « памятью» форми, що дозволяє йому легко адаптуватися до індивідуальній формі зубної дуги пацієнта. Завдяки цій якості не потрібно спеціальне виготовлення і підгонка апарату. Матеріал надає легке тиск на нерівні зуби фронтального відділу, подібно дротовим ортодонтичним дугам.

Лікування дізокклюзій у дітей 6-10 років

Скупченість зубів і порушення взаємного розташування щелеп можуть з'явитися у дітей в період прорізування постійних зубів. Причинами таких аномалій можуть бути ротовий дихання, звичне смоктання великого пальця або будь-якого предмета, неправильний тип ковтання. Преортодонтіческій трейнер T4K усуває такі міофункціональна порушення і шкідливі звички, сприяючи вирівнюванню зубів на етапі їх прорезиванія.

Вивчивши вплив м'язів на формування прикусу, компанія MYOFUNCTIONAL RESEARCH розробила унікальну методику лікування ортодонтичних порушень за допомогою Преортодонтіческій трейнерів. Метод дозволяє почати виправлення прикусу в ранньому віці, починаючи з 5 років, причому найбільш простим і безболісним для дитини способом. Якщо лікувальний ефект звичайних апаратів, механічно впливають на зуби, спрямований на виправлення вже наявних порушень, трейнер T4K усуває саму причину цих порушень і, що особливо важливо, дозволяє закріпити досягнуті результати, тому що м'язи, « пріученние» функціонувати правильно, дозволяють виключити можливість рецидивів. Унікальна форма трейнера T4K з еластичного силікону, дозволяє м'яко зняти надлишковий тиск м'язів. Він дуже зручний у використанні, оскільки носиться під час нічного сну і лише 1 годину вдень. В результаті лікування у дитини плавно відбувається виправлення прикусу ще в ранньому віці, вирівнюються зуби і помітно поліпшуються риси обличчя. Крім того, часто виключається сама необхідність подальшого дорогого лікування з брекетамі.

I етап – Початковий, блакитний дитячий трейнер T4K

  • Усунення міофункціональна проблем;
  • Початковий трейнер – м'який і гнучкий, що дозволяє дитині легко адаптуватися до апарату в більшості випадків виражених дізоклюзій;
  • Початковий трейнер використовується перші 6-8 місяців.
Характеристики
Характеристики
Жорсткість М'який
За віком Для дітей (6-10 років)
Розмір Розмір середній
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.