0
0
0

Трейнер від бруксизму, Bruxogard hard

Під замовлення
Відгуки:
(0)
1 800 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Жорсткість: Жорсткий
За віком: Для дорослих ( від 16 років)
Розмір: Розмір середній

Бруксизм
Бруксизм - це напади періодичного стиснення щелеп і скреготіння зубами. Бруксизм є неусвідомленою звичкою і нерідко виникає в результаті стресу або занепокоєння.

Пацієнти, які страждають від довгострокових наслідків бруксизма, - велика проблема для стоматологів, які займаються реставрацією. Бруксизм призводить до стирання і рухливості зубів, появі cколов і симптомів дисфункції СНЩС. Усунення причин бруксизма виходить за межі стоматології. Проте, завдання будь-якого практикуючого стоматолога полягає в тому, щоб зупинити і запобігти подальшому руйнуванню зубів.

Вибір варіантів лікування бруксизма, як правило, невеликий. Багато років для запобігання руйнівної дії бруксизма використовувалися Сплінт, що покривають всю оклюзійну поверхню зубної дуги, проте їх недолік полягає в складності підгонки. Пацієнти неохоче погоджуються витрачати гроші на такий метод лікування і часто вирішують просто змиритися з проблемою, що призводить до подальшого руйнування зубов.

Bruxogard ™ мягкій 
Bruxogard ™ Soft (м'який) виготовляється з термомоделіруемого матеріалу і пріпасовивается на верхню зубну дугу, завдяки чому не випадає з рота під час сну. Цей апарат призначений для пацієнтів, які страждають від бруксизма і віддають перевагу недорогу альтернативу індивідуально виготовляється апаратів. Припасування Bruxogard™ займає всього 1 хвилину і може бути проведена як лікарем, так і пацієнтом. Апарат являє собою м'яку плоску оклюзійну шину, призначену для захисту зубів і СНЩС від ефектів бруксизма.

М'який аппарат  Bruxogard ™ Soft призначений для ефективного і швидкого усунення симптомів бруксизма. Припасування може проводитися як лікарем, так і пацієнтом і займає менше 4 хвилин (інструкція входить в комплект поставки).

Це недорога модель, яка ідеально підходить для полегшення симптомів бруксизма на початковому етапі леченія.

Теги: Трейнер от бруксизма, Bruxogard hard

Характеристики
Характеристики
Жорсткість Жорсткий
За віком Для дорослих ( від 16 років)
Розмір Розмір середній
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.