0
0
0

Вестибулярного пластинка для відвікання від соски Stoppi

Під замовлення
Відгуки:
(0)
946 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Смоктальний рефлекс, життєво важливий для харчування немовляти, спонукає його також до смоктання пальців або гумових сосок-пустушок поза прийому їжі. У віці 12-16 місяців, коли прорізуються молочні моляри (великі корінні зуби), жувальний рефлекс бере верх над смоктальним. Проте, психологічна потреба дитини в ссанні часто зберігається аж до шкільного віку, часом нерозумно заохочується батьками, яким хочеться “ трохи покоя&rdquo ;. Адже чим дитина старше, тим міцніше закріплюються у нього шкідливі звички, і тим важче йому відмовитися від смоктання пальця, мови, сторонніх предметів. Авторитет педіатра, стоматолога чи ортодонта допоможе переконати дитину, в тому, що ці звички можуть привести до серйозних порушень, і тільки в цьому випадку лікування буде успешним.

Платівка Stoppi пропонується дітям починаючи з 2-х річного віку в разі тривалого смоктання пустушки або пальця, що провокує виникнення відкритого прикусу, для якнайшвидшого і безболісного відвикання дитину від цих шкідливих прівичек.

Платівка Stoppi проводиться з медичного гіпоалергенного силікону і не подразнює слизову порожнини рота. Платівка має бічні перемички для закушування у вигляді міцних силіконових майданчиків, завдяки яким пластинка зручно розміщується в роті, не перекидається і ефективно запобігає компресію верхнього зубного ряду. Якщо у дитини вже намітився відкритий прикус, при використанні профілактичної платівки Stoppi він закриється природним чином, оскільки різцям дитини ніщо не заважає смикаться.

Теги: Вестибулярного пластинка для видвикання от соски Stoppi

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.